Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Haiti

Proprietate de vânzare în Haiti

Haiti este o țară din Caraibe care împarte insula Hispaniola cu Republica Dominicană, la est. Chiar dacă țara nu a revenit încă în totalitate la cutremurul din 2010, multe dintre monumentele sale istorice, datează din secolul al XIX-lea, au rămas intacte.

Capitala este Port-au-Prince. Haiti este națiunea cu cea mai mare influență africană din America, este o țară cu o reconstrucție plat. În prezent există mii de expatiți care trăiesc, lucrează și colaborează în misiuni de dezvoltare și cooperare.

Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra o proprietate de vânzare în Haiti trebuie să știți că stabilirea în Haiti nu va fi cu siguranță o experiență pașnică. Haiti este un teren plin de contraste și vise de un viitor nou pentru populația tânără și plină de speranță.

Când vine vorba de achiziționarea de proprietăți de vânzare în Haiti, este important să știm că în prezent nu există un registru de proprietate credibil. Înșelătoriile și vânzările frauduloase sunt frecvente, așadar este o idee bună să citiți bine înainte de a achiziționa o proprietate de vânzare în Haiti și să consultați întotdeauna un avocat.

În ultimii 15 ani, Haiti a cunoscut o urbanizare foarte rapidă, dublând numărul locuitorilor din mediul urban de la 3 la 6 milioane de locuitori. Haiti este acum a treia țară cea mai urbanizată din America Latină și Caraibe, după Trinidad și Tobago și Mexic. În fiecare an, mai mult de 133 000 de haitieni se mută în oraș.

Mulți locuitori din Port-au-Prince se străduiesc să găsească un loc unde să trăiască la un preț accesibil și apă curentă, în timp ce alții pierd ore de trafic la locul de muncă în fiecare zi.

Deci, nu este ușor să găsiți o proprietate bună în Haiti.

În ciuda dificultăților care decurg din urbanizarea rapidă, nivelurile sărăciei extreme din Haiti au scăzut, în timp ce acoperirea anumitor servicii sa îmbunătățit în orașe. Orașele mari sunt conectate la rețeaua de drumuri principale, îmbunătățind accesul la microcredite.

64% din locuitorii din Haiti locuiesc în oraș, iar numărul locuitorilor din mediul urban ar putea crește de la 6 milioane la 11 milioane până în 2050: această urbanizare rapidă aduce cu ea o cerere tot mai mare de infrastructură, servicii și locuri de muncă, dar, mai presus de toate, probabil un număr în creștere de proprietăți de vânzare în Haiti.

Acest lucru este deosebit de surprinzător pe străzile din Port-au-Prince, care sunt pline de oameni, vânzători de stradă mici, magazine telefonice și robinete colorate, vane pictate folosite ca transport public. Pentru a profita de aceste oportunități, raportul recomandă o planificare urbană mai rezistentă pentru a închide decalajul privind infrastructura și serviciile și pentru a se pregăti pentru o creștere urbană viitoare.

Accesul la serviciile de bază sa îmbunătățit, în special în zonele urbane, dar trebuie făcute mai multe pentru a răspunde nevoilor în creștere rapidă: în timp ce locuitorii din Port-au-Prince sau al doilea oraș, Cap-Haitien, au un acces mai bun în școli, sănătate și serviciile electrice, două treimi din locuitorii orașului nu dispun de instalații sanitare adecvate, iar rata colectării deșeurilor solide este foarte scăzută.

Investiția pe străzi și îmbunătățirea eficienței și confortului transportului public, precum și consolidarea amenajării spațiale urbane vor fi esențiale pentru reducerea pierderii persoanelor aflate în tranzit și facilitarea accesului la locuri de muncă și piețe. Dar, de asemenea, îmbunătățește portofoliul de proprietăți de vânzare în Haiti.

O serie de dezastre naturale scumpe au erodat beneficiile procesului de urbanizare: peste 96% din haitieni sunt expuși la două sau mai multe pericole naturale. Există o concentrație ridicată de clădiri în zonele cutremur și jumătate este construită pe terenuri expuse inundațiilor. După 2010

cutremur, Haiti a elaborat instrumente de informare și planificare pentru gestionarea riscurilor în fața dezastrelor naturale, cum ar fi evaluarea riscurilor împotriva amenințărilor multiple, cartografierea zonelor seismice și a expunerilor.

  •  
    Mutarea în Haiti. Expatriați și locuiți în Haiti

        Imbricat în Marea Caraibelor, odată o colonie franceză, frumoasa Haiti a fost una dintre primele națiuni care și-au declarat independența față de America. Este, fără îndoială, una dintre cele mai puțin bogate țări de pe continentul american, dar, desigur, și cea mai ieftină! De ce vorbim d ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 40330

DE VÂNZARE Altele (terenuri), Haiti, Port-au-Prince, Petionville, Pernier

167,840.44RON
DE VÂNZARE
Altele (terenuri)

517 m²
Această proprietate este situată în mod convenabil la 30 de minute de aeroport, într-o zonă sigură în apropierea unei stații de poliție. În apropierea...
Cod. 5113

DE VÂNZARE Casă, Haiti, Port-au-Prince, Port-au-Prince, BOULEVARD center

1,007,042.64RON
DE VÂNZARE
Casă

130 m²
Casă recentă la Casă de vacanță (ap. Grădină privată și plajă. Complet renovat începând cu anul 2008, mobilate cu bucătărie americană, realizată la co...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB